Hygien

Professionella rengöringsbehandlingar för att förhindra tandförfall, tandköttssjukdomar och upprätthålla ett fräscht, hälsosamt leende.

Hygien

Tandhygien är grundläggande för att förebygga tandsjukdomar och bibehålla en hälsosam munhälsa. Med rätt tandhygien vårdar du även ditt leende. Hos Rissne Tandläkare betonar vi vikten av regelbunden tandhygien och hjälper dig gärna hitta de lösningar som passar bäst för just dig och dina tänder. 

 

Vi erbjuder följande:

hygien

Att upprätthålla en bra tandhygien är viktigt för att undvika tandproblem och för bibehålla ett skinande leende. Vi anpassar våra behandlingar eller rådgivningar efter dina specifika behov och strävar efter att ge dig verktygen och kunskapen för att upprätthålla en utmärkt munhälsa hemma.

amir famili-tandläkare_rissne

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+36 55 540 069
+36 55 540 069

Mejla oss

book@denticare.hu
book@denticare.hu

Boka en tid

Rissne Tandbehandlingar

På Tandläkare Rissne är vi dedikerade till att erbjuda ett omfattande utbud av tandbehandlingar, och säkerställer att våra patienter lämnar mottagningen med det ljusaste leendet. Våra tjänster i Rissne, Sundbyberg täcker varje aspekt av tandvård, från akut hjälp till estetiska förbättringar, och skapar en grund för exceptionell munhälsa.