Tandblekning

Säkra, effektiva procedurer för att ljusa upp ditt leende, tar bort fläckar och missfärgningar för ett självförtroende-stärkande grin.

Tandblekning

Tandblekning har blivit allt vanligare runt om i samhället och fler personer vill ha vitare tänder. Det finns många olika metoder ute på marknaden men det är viktigt att vända dig till en seriös klinik för att se till att din tandblekning går till på rätt sätt. Vi på Rissne Tandläkare hjälper dig gärna att uppnå leendet som du drömmer om. 

Tänder riskerar att bli missfärgade över tid och det finns vissa faktorer som påverkar mer än andra. Till exempel kan kaffe, te, rött vin, tobak och åldrande bidra till att tänderna missfärgas. Med en tandblekning tar det bara några timmar och sedan är du av med dina missfärgningar. Resultatet av en tandblekning påverkas däremot av den färgnyans som tanden har i sitt naturliga läge, hur du har fått missfärgningar samt hur länge du har haft de. 

Efter en tandblekning så är det viktigt att sköta dina tänder väl för att blekningen ska hålla. Tjockleken på emaljen samt kost-, nikotin-, och läkemedelsvanor påverkar också. Med rätt vård och underhåll kan resultatet av tandblekning hålla länge. 

Vi på Rissne Tandläkare hjälper dig med tandblekning då vi inte vill att fläckiga eller missfärgade tänder ska hindra dig från att våga visa upp ditt leende för världen.

amir famili-tandläkare_rissne

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+36 55 540 069
+36 55 540 069

Mejla oss

Boka en tid

Rissne Tandbehandlingar

På Tandläkare Rissne är vi dedikerade till att erbjuda ett omfattande utbud av tandbehandlingar, och säkerställer att våra patienter lämnar mottagningen med det ljusaste leendet. Våra tjänster i Rissne, Sundbyberg täcker varje aspekt av tandvård, från akut hjälp till estetiska förbättringar, och skapar en grund för exceptionell munhälsa.