Tandläkare med +35 året enfarenhet

Amir Famili är en erfaren tandläkare med ett starkt engagemang för att erbjuda högkvalitativ tandvård. På Amir Famili Tandvårdsklinik, belägen centralt, får patienter expertvård och personlig uppmärksamhet. Med tjänster som omfattar allmän tandvård, implantatprotetik och kosmetisk tandvård, strävar vi efter att skapa vackra leenden och ge varje patient en positiv tandläkarupplevelse. Välkommen till oss för skräddarsydd och högkvalitativ tandvård.

amir famili-tandläkare_rissne

Amir Famili

Certifierad Tandläkare från Karolinska Institutet

Amir Famili är en erfaren tandläkare med en gedigen bakgrund inom tandvården. Hans resa inom tandvårdsområdet inleddes 1985 när han avlade sin tandläkarexamen vid det prestigefyllda Karolinska Institutet. Efter avslutad tandläkarutbildning påbörjade Amir en karriär dedikerad till att erbjuda exceptionell tandvård till sina patienter.

Från 1985 till 1987 arbetade Amir Famili vid Folktandvården Gotland, där han skaffade sig värdefull erfarenhet och finslipade sina färdigheter i att erbjuda högkvalitativ tandvård. Hans engagemang för patientvård och tandläkarbranschens utmärkelse ledde honom att etablera sin egen privata praktik i Haninge, där han praktiserade från 1988 till 1995.

År 1995 utvidgade Amir sin tandläkarexpertis och etablerade en annan framgångsrik privat tandläkarpraktik i Sundbyberg. Under sina år som praktiserande tandläkare har han byggt upp ett utmärkt rykte för sitt professionalism och engagemang för patienternas välbefinnande.

Amir Famili:s passion för tandvård drev honom att förfölja ytterligare utbildning och specialisering inom implantatprotetik. Hans åtagande att ligga i framkant av tandläkarforskning säkerställer att hans patienter får de mest avancerade och effektiva behandlingarna som är tillgängliga.

Utöver sin tandvårdskompetens är Amir Famili flerspråkig och behärskar svenska, engelska och persiska. Hans flerspråkiga förmåga gör det möjligt för honom att kommunicera med en mångfald av patienter och erbjuda dem personlig vård och tydlig kommunikation.

Amir Famili:s karriär inom tandvården präglas av ett åtagande för excellens, kontinuerlig inlärning och ett genuint engagemang för att förbättra patienternas munhälsa och leenden. Hans resa inom tandvårdsområdet speglar en livslång passion för att erbjuda högklassig tandvård till den gemenskap han tjänar.

Ditt leende förtjänar excellens

Välj Tandläkare Rissne - Där medkänsla möter tandvårdens innovation

Lokal klinik

Gemenskapscentrerad vård: Vår klinik, belägen i hjärtat av Rissne, Sundbyberg, betjänar den lokala gemenskapen med dedikation och stolthet. Vi tror på att bygga nära relationer med våra patienter, förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda tandvårdslösningar direkt där de bor.

Professionella tjänster

Expertis du kan lita på: Vårt team av högt kvalificerade tandvårdsproffs åtar sig kontinuerlig utbildning och träning i de senaste tandvårdspraxis. Från rutinmässig vård till komplexa förfaranden, upplev oöverträffad professionalism för din sinnesfrid.

Kvalitetsgaranti

Oöverträffade kvalitetsstandarder: På Tandläkare Rissne tillhandahåller vi inte bara tjänster; vi garanterar excellens. Våra omfattande kvalitetssäkringsprocesser ser till att varje behandling uppfyller de högsta standarderna för vård, hygien och resultat.

Försäkring i våra tjänster

Säkrad tandvård: Med förståelse för de ekonomiska bekymmer som finns kring tandbehandlingar accepterar vi olika försäkringsplaner för att underlätta din resa. Hos oss får du inte bara överlägsna tandvårdstjänster utan också effektiv, problemfri försäkringskravsbearbetning

Del av Privattandläkarna

Ett nätverk av excellens: Som medlem i Privattandläkarna är Tandläkare Rissne en del av ett prestigefyllt nätverk av privata tandläkare. Denna förening står för högkvalitativ tandvård, etiska praxis och patienttillfredsställelse, vilket berikar vårt serviceåtagande till dig.

Ackrediterad Privatklinik

Ackrediterad och erkänd: Vår privata klinik är fullständigt ackrediterad och erkänd av det nationella hälsovårdssystemet, vilket säkerställer efterlevnad av rigorösa hälsovårdsstandarder och förordningar. Välj en anläggning som är synonym med tillförlitlighet och officiellt godkännande.