Invisalign

Det klara alternativet till metallställningar, använder skräddarsydda, praktiskt taget osynliga tandskenor för att räta ut tänderna diskret.

Invisalign

Om dina tänder är sneda eller om du har en glugg mellan tänderna, har ett bettfel eller är missnöjd med tändernas placering så kan Invisalign vara något för dig. Invisalign ger synliga resultat och är en innovativ och diskret metod för rätning av tänder som har revolutionerat tandreglering. Hos oss på Rissne Tandläkare börjar vi med att göra en grundlig utvärdering för att fastställa om Invisalign är rätt för dig och din problematik. 

Invisaligns smarta design gör att du kan leva på som vanligt. Du behöver inte rengöra dina tänder på något visst sätt och skenorna är nästintill osynliga och det kommer därför knappt märkas att du har de. Vi skapar dessutom skräddarsydda och genomskinliga aligners som är bekväma att bära. Dessa aligners används för att gradvis rätta till dina tänder och ge dig ett jämnare leende.

Vi följer upp under hela behandlingen och justerar dina aligners efter behov för att säkerställa de bästa resultaten för just dig.

Invisalign-behandlingen är inte bara effektiv för att räta tänderna, den är också diskret och bekväm, vilket gör den till ett populärt val för både ungdomar och vuxna.

Här på Rissne Tandläkare hjälper vi dig gärna. Kontakta oss idag för att boka din konsultation.

3d implantat
invisiline_rissne

Tydliga resultat med Invisalign

En behandling med Invisalign ger tydliga resultat eftersom hela behandlingen är individuellt anpassad efter dina behov och förutsättningar. För att uppnå så bra resultat som möjligt är det två faktorer som spelar extra viktig roll. Först och främst är den behandlande tandläkarens erfarenhet och kompetens relevant i hur lyckad en behandling kommer att bli. Invisalign är en sofistikerad metod för att flytta på tänder, men vävnader och tänder reagerar på liknande sätt som med en konventionell tandställning. Därför är det viktigt att välja en tandläkare som har en specialistutbildning inom tandreglering och har stor kunskap inom området. En till synes enkel behandling kan utan god planering ge oönskade bieffekter. Den andra faktorn som påverkar behandlingsresultatet är patientens förmåga att följa riktlinjerna. Det är viktigt att du har på dig tandställningen 20 till 22 timmar per dygn. Ta allra helst bara av tandställningen när du ska äta eller dricka.

amir famili-tandläkare_rissne

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+36 55 540 069
+36 55 540 069

Mejla oss

book@denticare.hu
book@denticare.hu

Boka en tid

Så stabiliseras resultatet

När du fullföljt din behandling kommer du att få retentionsapparatur för att stabilisera och behålla ditt nya leende. Antingen får du en individuellt anpassad skena att använda på natten eller så får du en tunn tråd fäst på insidan av framtänderna. I vissa fall behövs båda delarna. Att man behöver hjälp att stabilisera resultatet är inte på något sätt ett tecken på att behandlingen inte har lyckats utan att man tar hänsyn till de naturliga förändringar som sker med våra tänder och käkar. Målet är att du ska kunna njuta länge av ditt nya leende.

Rissne Tandbehandlingar

På Tandläkare Rissne är vi dedikerade till att erbjuda ett omfattande utbud av tandbehandlingar, och säkerställer att våra patienter lämnar mottagningen med det ljusaste leendet. Våra tjänster i Rissne, Sundbyberg täcker varje aspekt av tandvård, från akut hjälp till estetiska förbättringar, och skapar en grund för exceptionell munhälsa.