Implantat

Hållbara, toppmoderna tandersättningar som efterliknar utseende, känsla och funktion hos naturliga tänder.

Implantat

Har du tappat en tand och vill återfå ditt leende och tuggförmåga? Då är tandimplantat precis det du letar efter. Tandimplantat är en avancerad och pålitlig lösning för att återställa tappade tänder. Hos oss på Rissne Tandläkare erbjuder vi skräddarsydda implantatlösningar för att möta dina unika behov och önskemål. Vi använder oss av hållbara och toppmoderna tandersättningar som efterliknar utseendet, känslan och funktionen som finns i naturliga tänder.

 

implantat
allmän tandvård rissne

Vid en implantatbehandling går vi igenom följande steg:

Tandimplantat är lika mycket en funktionell lösning som det är en estetisk sådan. Tandimplantaten ger dig möjlighet att tugga ordentligt och undvika skador på käkbenet, vilket kan uppstå när en tand saknas.
amir famili-tandläkare_rissne

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+36 55 540 069
+36 55 540 069

Mejla oss

book@denticare.hu
book@denticare.hu

Boka en tid

Rissne Tandbehandlingar

På Tandläkare Rissne är vi dedikerade till att erbjuda ett omfattande utbud av tandbehandlingar, och säkerställer att våra patienter lämnar mottagningen med det ljusaste leendet. Våra tjänster i Rissne, Sundbyberg täcker varje aspekt av tandvård, från akut hjälp till estetiska förbättringar, och skapar en grund för exceptionell munhälsa.